Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Officekávé bérlet

 EGYEDÜLÁLLÓ AJÁNLATUNK CÉGEK, IRODÁK SZÁMÁRA: AZ OFFICEKÁVÉ-BÉRLET

Ideje, hogy a munkahelyi kávé is jó kávé legyen. Cégünk egyedülálló ajánlata üdítő változatosságot hozhat a munkahelyi kávékúltúrába. Nézd meg, milyen egyszerű az egész!

Rendeljétek meg az egész iroda havi kávészükségletét, és mi minden hónapban, ugyanazon a héten kiszállítjuk a megrendelt mennyiséget.

15 000 forintos rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!


Miért egyedülálló az ajánlatunk?

1. 8 féle kávéból választhattok, mindenkine

Indoor csapatépítés

CSAPATÉPÍTŐ TEADÉLUTÁN

Legyen céges nap, karácsonyi ebéd vagy vacsora, csapatépítés vagy partnertalálkozó, emelje a színvonalat teabemutatóval és kóstolóval.


A teaszeánsz nem csak élményt, hanem hazavihető tudást is ad a résztvevőknek. A program interaktív, mindenki aktívan részt vesz, alkot: egyedül, kínai szertartás szerint készíti el teáit, kóstol, saját, egyedi teakeveréket készít a tanultak alapján.KIKNEK AJÁNLJUK A PROGRAMOT?

Esküvőszervezőknek

ÜLTETŐKÁRTYÁK ESKÜVŐRE  KICSIT MÁSKÉNT, AHOGY MI SZERETJÜK!

Ha most tervezitek az esküvőtöket, és valami különlegesre, egyedire, szokatlanra vágytok, készíttessétek velünk az ültetőkártyákat. Egyedi, kézzel gondosan készített, a Ti igényeitek szerint.

Választható teás, kávés, csokis ültetőkártya, ami egyben egy kis figyelmesség, mini ajándék is a vendégeknek. A címke, a szalag és a szöveg is tetszőlegesen választható.

Ötletes és látványos dekoráció az ünnepelt pár és a vendégek számára. Tegyétek egyedivé esk