Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Rólunk

jó kávé összehozza a közösséget. Küldetésünk az, hogy minőségi forró italokkal tegyük élvezetesebbé a munkaidőt, hatékonyabbá a munkát, és meghittebbé az otthon töltött családi pillanatokat.

OfficeKávé. Minőséget gyorsan, egyszerűen, kényelmesen!

Kinek ajánljuk?

Kisebb cégek, irodák számára:                             Cégeknek 

Nem akarsz lemondani kedvenc kávédról, teádról a munkahelyeden sem? Nem is kell. Hadd legyen az OfficeKávé a személyes kávéfutárod! Webáruházunkban néhány perc alatt, egyszerűen, gyorsan leadhatod rendelést, és mi kiszállítjuk munkahelyedre, amíg dolgozol.

Ha munkaadó vagy, könnyítsd meg dolgozóid napjait egy-egy finom kávéval. Meglátod, a figyelmesség megtérül, brit kutatások szerint pedig a koffein fokozza a teljesítményt, növeli a dolgozó hatékonyságát. Így mindenki jól jár...

Válogass a cégeknek kínált nagy kiszerelésű teáink és kávéink között a webáruházban.


Magánszemélyeknek, otthonokba:                                                             
Csempéssz egy kis luxust a saját konyhádba! Fedezd fel Brazília, Kolumbia, Guatemala vagy Costa Rica kávéit, válogass gyógyteát a biokertekből, családoddal készíts valódi forró csokit lusta hétvégi reggeleken. És ha senki nem tartózkodik otthon a kiszállítás idején, rendeld a termékeket a munkahelyedre, vagy átveheted munkaidő után a hozzád legközelebbi postán. 

Családoknak


A mi történetünk:


Az OfficeKávé egy régóta dédelgetett álom megvalósulása kis családi vállalkozás keretében. Az ötlet eredete egészen Angliáig, Londonig nyúlik vissza, ahol az elmúlt hat évet töltöttük kávé- és teakereskedelemmel, cappuccino-készítéssel, csokoládé- és kávékóstolók szervezésével és lebonyolításával.
Köztudott, hogy a britek a legnagyobb teafogyasztó társadalom a napi 165 millió csészényi fogyasztásukkal, de kávéból is elfogy 70 millió csésze naponta. Nem volt tehát nehéz "megfertőződni”.
A munkahelyeinken napi szertartás volt a közös kávézás vagy teázás. Még a legsűrűbb napokon is szántunk három percet arra, hogy közösen kávézzunk.

Ezt a kávézás iránti szenvedélyt, az egymással való törődést, az együtt eltöltött minőségi perceket és közben az egymásra odafigyelést szeretnénk becsempészni a magyar otthonokba és munkahelyekre egyaránt.


                 

 6 meggyőző érv, hogy miért válassz minket:  • Minőségi: minden egyes termékünket előzetes kóstolás után gondosan válogattuk.

  • Egyedi: frissen pörkölt kávéinkat saját ízlésünknek megfelelően, több éves kávékereskedésből származó tapasztalatainkat felhasználva, egyedi receptúra alapján kevertetjük és pörköltetjük. Ilyen keveréket máshol nem találsz.

  • Olcsó: ahol csak lehetséges, a nagykereskedőket kihagyva, közvetlenül a gyártótól vásároljuk termékeinket, ezzel tudjuk biztosítani alacsony árainkat.

  • Kényelmes: időt takarítunk meg Neked azzal, hogy közvetlenül irodádba, munkahelyedre szállítjuk ki a megrendelt termékeket hétfőtől péntekig, 8 - 17 óra között.

  • Gyors: a vásárlás nem regisztrációhoz kötött, bárki gyorsan és könnyedén leadhatja rendelését webáruházunkban. 

  • Tudatos: tudatosan törekszünk arra, hogy termékünk lehetőség szerint bio, vagy fairtrade legyen.