Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Jogi nyilatkozat

Felhasználási feltételek

A www.officekave.hu honlapon található tartalom (különösen a magazin cikkei, szöveges tartalmak, szakmai információk, termékleírások) a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az oldal szerzőjének szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal az OfficeKávé webáruház tulajdonosa (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

A tartalom bármilyen irányú felhasználása, (az egészében, vagy részletekben történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, vagy nyilvános előadáshoz való felhasználása) kizárólag a Jogtulajdonos írásos beleegyezésével lehetséges.

A Jogtulajdonos fenntartja a jogot, hogy a felhasználási engedélyt szükség esetén visszavonja vagy megtagadja.

Információk:

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tippet, javaslatot, receptet (különös tekintettel az alkoholtartalmú receptekre) bárki csak a saját felelősségére használhatja.

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek a felhasználó oldalán lévő üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, a felhasználó számítógépén történt virus- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.