Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Adatvédelem

Adatvédelem

Az OfficeKávé webáruház használata során megadott személyes adataidat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeljük.

Az irántunk tanusított bizalmad fontos a számunkra, ezért maximálisan tiszteletben tartjuk személyes jogaidat. Az OfficeKávé garantálja, hogy adataidat csak saját célra használja fel, azokat nem teszi közzé, és harmadik személy részére nem adja át.

Ez alól kivétel a kiszállítást végző, szerződött futárszolgálat, aki szintén biztosítja, hogy az elérhetőségeidet harmadik személy részére át nem adja.

 

Adatkezelés

Az adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások alapján kerül sor. A hozzájárulást az egyes adatkezelések tekintetében a honlap használatával, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adod meg.

 

Az adatkezelés időtartama

A honlap használatához nem kérünk regisztrációt, ezzel biztosítva számodra a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb vásárlási módot. Ha a hírlevelünkre nem iratkozol fel, csak vásárolsz, úgy az adataidat nem tároljuk és semmilyen formában nem használjuk fel a kiszállítást követően.

 

Hírlevél

Feliratkozás esetén (melyhez csak email-címedet és a nevedet szükséges megadnod) havi rendszerességgel tájékoztatunk e-mailben változó termékkínálatunkról, újdonságainkról, kedvezményes árú termékeinkről. Neved, email-címed kezelésére, valamint hírlevelek küldésére vonatkozó beleegyezésedet bármikor visszavonhatod a "Leiratkozás" link segítségével.
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-116885/2017.

 

Módosítás

Az OfficeKávé fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi nyilatkozatot szükség esetén, előzetes értesítés nélkül egyoldalúan módosítsa.